marianne2
 
Marianne Fiene is eigenaar van Convenance en sinds 2006 werkzaam als zelfstandig trainer en coach.

Klant aan het woord:
 
Mirjam: Marianne is als persoon erg fijn om mee te praten. Je hebt het gevoel dat je alles aan haar kwijt kan. Ze weet snel de vinger op de zere plek te leggen, maar op een dusdanige manier dat je hierover door kunt praten. Ze zet je aan het nadenken door gerichte vragen te stellen, waardoor je vaak zelf op de antwoorden komt. Antwoorden die jezelf niet had bedacht en mij hebben laten groeien in mijn persoonlijke ontwikkeling.

Danielle: Marianne heeft mij gecoacht op het gebied van proactiviteit en timemanagement. De sessies met Marianne waren voor mij en feestje. Zo fijn om persoonlijk begeleid te worden. Ik voelde mij veilig en vertrouwd bij Marianne. Datgene dat we besproken hadden tijdens de coaching kon ik meteen toepassen in de praktijk. Je ziet dat het werkt!

Wim: Marianne heeft mij gecoacht op het gebied van leidinggeven. Goed om met haar hierover te praten en te sparren. Ik heb situaties met haar geoefend en deze later ingezet. Ik heb geleerd wat ik goed doe en waar ik mij kan verbeteren. Ik heb de coachings als zeer waardevol ervaren.